Brouwershofkeuken in de prijzen

 

Op vrijdag 26 september werd het grondwitloofseizoen 2014 officieel geopend. Voor die gelegenheid werden de chefs uit onze witloofstreek uitgenodigd om hun beste witloofrecepten in te sturen. Hans Verhaegen, manager en kok van het Brouwershof, viel er twee keer in de prijzen!

Hans ging met zijn 'Slaatje met Breydelspek en zwarte pens, afgewerkt met een graanmosterd op basis van Keizer Karel-bier' aan de haal met de prijs voor 'mooist gepresenteerd gerechtje'. "Het gerecht met pens en spek deed me kwijlen," verklaarde jurylid en topchef Felix Alen zijn keuze.

Ook bij de kindergerechtjes werd de 'Macaroni en hesp afgewerkt met grondwitloof' van Hans tot beste verkozen. Een prestatie waar niet alleen hij maar ook zijn hele team terecht trots op is.

Het gerechtje met spek en pens staat trouwens vanaf 9 oktober op de suggestiekaart.

2014.09.30 GvA - Brouwershof wint witloofwedstrijd